Vantaankosken toimistot

100+ palvelun yhteisö

Uusia mahdollisuuksia sinulle ja liiketoiminnallesi

Toimivissa puitteissa sinä voit keskittyä olennaiseen

Muutamme unelmat tilaksi.

Täällä sijoitut juuri oikein:

kiinteistön keskeinen sijainti Länsiväylän läheisyydessä varmistaa helpon saapumisen eri puolilta pääkaupunkiseutua.​

120

parkkipaikkaa

20min

metroasemalle

100m

bussipysäkille

Food&Co Lounaslista

  Aina tuoretta, aina maittavaa. Monipuolinen lounas joka arkipäivä.

  Food&Co.

  Jokes' Buffet & Cafe

  Vuokralaiset

  Filter Categories
  Kaikki
  • Pressi B | Kerros:
   Mercamer Oy
   Syyskuusta 2022 alkaen palvelemme asiakkaitamme Pressi B:n tilossa! Olemme erikoistuneet pakkausmateriaalien ja -koneiden myyntiin. Tarjoamme myös ammattitaitoista ja innovatiivista pakkaussuunnittelua, joka ottaa huomioon pakkauksen koko elinkaaren. Autamme erilaisten materiaalien valinnassa ja paketoimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisratkaisun. Asiantunteva myyntiorganisaatio palvelee ympäri Suomen. Kysy lisää asiantuntijoiltamme tai tilaa kätevästi verkkokaupasta.
   https://www.mercamer.fi/
   Puhelin: 010 5633 155
   Sähköposti: info@mercamer.fi
  • Kehämylly | Kerros: 3
   Koja Oy
   Monipuolinen ja kehittyvä Koja-Yhtiöt Oy -konserni tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhaltimia. Konserni palvelee asiakkaitaan yli 85 vuoden kokemuksella – kokeneen osaajan varmuudella.
   https://www.koja.fi/
   Puhelin: 03 2825 111
   Sähköposti: koja@koja.fi
  • Kehämylly | Kerros: 2
   Toll
   We offer cost effective, sustainable freight transport solutions to customers operating in Finland. From bulk cargo to a single package, from perishable goods to fragile freight, heavy outsized cargo and dangerous goods, we have the capability and the logistics expertise to move almost any type of freight.
   https://www.tollgroup.com/network/finland
   Puhelin: +358 20 741 6170
  • Kehämylly | Kerros: 1
   Praecom Oy
   Tarjoamme monipuoliset ICT-ratkaisut yrityksesi työ- ja asiakasympäristöjen kehittämiseen asiantuntevasti, luotettavasti ja laadukkaasti. Työympäristöjen puolella palveluidemme ytimessä ovat parempi tietotyö, laadukkaat neuvottelutilat ja etäkokoukset, erinomainen vierailijakokemus sekä luotettava ja turvallinen IT-ympäristö. Asiakasympäristöjen puolella ratkaisemme opastamisen ja asiakasviestinnän haasteesi digitaalisen näyttöviestinnän avulla.
   https://praecom.fi/
   Puhelin: +358 20 164 0200
   Sähköposti: etunimi.sukunimi@praecom.fi
  • Kehämylly | Kerros: 3
   Treston Oy
   Paremman työympäristön puolesta Treston kuuluu maailman johtaviin teollisuuskalusteiden ja -työpisteiden toimittajiin. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että saavat meiltä asiantuntevaa palvelua laadukkaiden ergonomisten työympäristöjen rakentamisessa. Työpisteratkaisumme soveltuvat LEAN-filosofiaan ja laaja valikoimamme ESD-suojattuja tuotteita EPA-alueille.
   https://www.treston.fi/
   Puhelin: 010 4469 11
   Sähköposti: sales@treston.com
  • Kehämylly | Kerros: 1
   Haglöfs
   Haglöfsissa olemme ”Outsiders by Nature”. Ylitämme totuttuja rajoja, ajattelemme laajemmin ja kurkottelemme mukavuusalueemme ulkopuolelle. Kannustamme jokaista haastamaan omia fyysisiä ja mielensä rajoja luonnossa. Innovoiva asenne on ollut yrityksen historian punainen lanka. Yrityksen perusti vuonna 1914 Wiktor Haglöf, edelläkävijä, jolla oli unelma ja työkalupakki. Puuseppä Wiktor halusi rakentaa rinkan, joka kestäisi reissaamista maan kolkasta toiseen sääoloista riippumatta. Vaatimattomista ...
   https://www.haglofs.com/fi/fi-fi/
   Puhelin: 09 886 800 80
   Sähköposti: info@haglofs.fi
  • Kehämylly | Kerros: 1,2
   Verifone Finland Oy
   Kannettava ja langaton maksupääte on joustava kumppanisi, jonka ansiosta teet myyntiä missä ikinä kuljetkaan. Kannettava ja langaton maksupääte sopii erinomaisesti torikojuille ja ulkoständeille, messuille ja muihin tapahtumiin, kotiinkuljetuksiin sekä mille tahansa myyntipisteelle! 4G-, WiFi- ja Bluetooth-yhteyksillä toimiva langaton maksupääte on luotettava ja nopea. Se on käytännöllinen myös myymälän kassalla.
   https://www.verifone.com/fi/fi
   Puhelin: 09 477 433 40
   Sähköposti: myynti@verifone.fi
  • Kehämylly | Kerros: 3
   T2H
   T2H on luotettava ja ammattitaitoinen, kotimainen rakennuttaja. Rakennamme Ihania koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Olemme perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa sitä, että yhtiömme sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi uudiskohteet itse. Asiakkaitamme ovat kotien ostajat.
   https://www.t2h.fi/
   Puhelin: 020 7032 580
  • Kehämylly | Kerros: 3
   KLT-tiimi
   Palvelemme sinua erilaisissa taloushallinnon ja kirjanpidon tarpeissa Vantaalla. Kolmen yrittäjänaisen pitkä kokemus ja osaaminen skaalautuu joustavasti eri kokoluokan yritysten tarpeisiin. Ulkoista meille kirjanpitosi kaikissa yrityksesi elinkaaren vaiheissa. Voit hankkia meiltä osaamista kirjanpitäjäsi rinnalle kirjanpidon, rahoitustarpeiden, investointien ja verotuksen analysoinnissa ja suunnittelussa tai yrityksen muutostilanteissa. Olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsentoimisto....
   https://klt-tiimi.com/
   Puhelin: 09 5762 6200
   Sähköposti: tilitoimisto@klt-tiimi.com
  • Kehämylly | Kerros: 1
   FP-Tuotteet Oy
   AUTAMME LUOMAAN TOIMIVIA TILOJA. Toimiva tila syntyy hyvästä suunnittelusta, osaavasta rakentamisesta ja kestävistä materiaaleista. FP-Tuotteet on muuntojoustavien tilaratkaisujen erikoisosaaja, jonka tuotteisiin ja palveluihin luottavat rakennusalan ammattilaiset arkkitehdeista rakennusliikkeisiin.
   https://fp-tuotteet.fi/
   Puhelin: 010 6339 238
   Sähköposti: etunimi.sukunimi@fp-tuotteet.fi
  • Kehämylly | Kerros: 4
   Ledvance
   LEDVANCE on yksi maailman johtavista yleisvalaistuksen toimittajista ammattilaisille ja kuluttajille. Yhtiöllä on oma toimisto yli 50 maassa ja liiketoimintaa yli 140 maassa. OSRAM GmbH:n yleisvalaistuksen liiketoiminnasta syntynyt LEDVANCE tarjoaa kattavan valikoiman LED-valaisimia laajalle käyttöalueelle, älykkäitä valaistustuotteita älykoteihin ja rakennuksiin, yhden kattavimmista LED-lamppuvalikoimista alalla, perinteisiä valonlähteitä, LED-nauhajärjestelmiä sekä valonohjausjärjestelmiä....
   https://www.ledvance.fi/
   Puhelin: 09 7422 3300
   Sähköposti: asiakaspalvelu@ledvance.com
  • Kehämylly | Kerros: 3
   Feilo Sylvania
   Feilo Sylvania on yksi maailman suurimmista valonlähde ja valaisinvalmistajista. Yritys toimii 50 maassa 1600 henkilön voimin. Ammattitaitoa valonlähteissä ja valaisimissa on kertynyt jo yhden vuosisadan ajan. Feilo Sylvania toimittaa valaistusratkaisuja julkiselle, kaupalliselle ja yksityiselle sektorille ympäri maailmaa. Feilo Sylvania keskittyy määrätietoisesti teknisiin innovaatioihin ja kehittää jatkuvasti uusia energiatehokkaita ratkaisuja. Jokaisen uuden tuoteratkaisun tulee tarjota laadu...
   https://www.sylvania.fi/
   Puhelin: 09 54212100
   Sähköposti: fi.info@sylvania-lighting.com
  • Kehämylly | Kerros: 3
   Seclion
   Seclion on organisaatioiden kokonaisturvallisuuden kehittämiseen erikoistunut suunnittelu- ja konsultointiyritys. Seclion on olemassa, jotta Suomessa toimivilla organisaatioilla olisi edellytykset turvalliselle toiminnalle myös tulevaisuudessa.
   https://www.seclion.fi/
   Puhelin: 040 668 4393
   Sähköposti: info@seclion.fi
  • Kehämylly | Kerros: 2
   CRE PREMISES
   CRE (Commercial Real Estate) PREMISES on suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka tarjoaa ylemmän johdon neuvonantoa, kaupallisiin kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Toimintamme pääpaino on Suomessa mutta hyvän kansainvälisen yhteistyöverkoston ja pitkäaikaisen kokemuksemme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme ympäri maailman.
   https://premises.fi/
   Puhelin: 020 7290 710
   Sähköposti: asiakaspalvelu@premises.fi
  • Kehämylly | Kerros: 1
   BQ-Laskenta Oy
   BQ-Laskenta Oy on rakentamisen konsultointiin erikoistunut yritys, jonka vahvoja osaamisalueita ovat rakennuttaminen, kustannussuunnittelu ja rakennusvalvonta. Kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta meillä on erinomaiset resurssit projektisi kaikkiin tarpeisiin. Työntekijämme ovat innostuneita ja motivoituneita alan ammattilaisia.
   https://www.bql.fi/
   Puhelin: 09 530 8510
   Sähköposti: risto.takala@bql.fi
  • Kehämylly | Kerros: 3
   NORDICON
   Nordic Icon Consulting Oy ja Nordic Icon Group NG Oy, eli NORDICON, kuten me yhtiöitä markkinointinimellä kutsumme, on yksityinen riippumaton kiinteistö- ja yrityspalveluita tarjoava yritysryhmä.
   https://nordicon.fi/
  • Kehämylly | Kerros: 2
   Toyrock Oy
   Pienistä ja mukavista asioista syntyy elämyksiä kaiken ikäisille ihmisille. Niiden mahdollistamiseksi me kaikki Toyrockilla teemme työtä päivittäin. Toyrock Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen perheyritys, joka keskittyy toiminnassaan lasten leluihin ja lapsiperheen vapaa-ajanviettoon liittyvien tuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin. Yrityksen nimi Toyrock kuvastaa luotettavuutta – ”peruskalliota”. Haluamme sen kuvastavan myös vakaata ja luotettavaa toimintatapaa, jonka pohjalta asiakk...
   https://www.toyrock.fi/
   Puhelin: +358 50 514 7031
   Sähköposti: mika@toyrock.fi
  • Kehämylly | Kerros: 3
   Blomer
   Blomer on sisustusliike, joka tarjoaa monipuolisen ja kansainvälisen malliston käyttöösi. Valikoimiimme kuuluvat vaatekaapit, keittiöt, sohvat, ruokailuryhmät, sängyt, pöydät, valaisimet, matot, tapetit, laaja kangasmallisto sekä sisustus- ja verhopalvelu. Teemme sisustuksia myös räätälintyönä koteihin ja edustustiloihin.
   http://www.blomer.fi/
   Puhelin: 09 681 8220
   Sähköposti: asiakaspalvelu@blomer.fi
  • Kehämylly | Kerros: 1
   Skaala IFN Oy
   Skaalan kotimaiset ikkunat ja ovet ovat laadukkaat ja sopivat pohjoisiin olosuhteisiin. Autamme sinua toteuttamaan ikkunaremontin ja oviremontin vaivattomasti, olipa kyseessä omakotitalo, vapaa-ajan asunto tai taloyhtiö. Meiltä voit tilata ikkunat ja ovet myös uudiskohteisiin.
   https://www.skaala.com/fi/
   Puhelin: +358 (0)10 835 4700
   Sähköposti: harri.haukilehto@skaala.com
  • Pressi B | Kerros:
   10Duke Software Ltd
   Software Licensing and Entitlements Made Easy. Connect to your online customers and drive engagement and revenue.
   https://www.10duke.com/
   Puhelin: 0405969621
   Sähköposti: info@10duke.com
  • Pressi C | Kerros: 4
   Anticimex Oy
   ANTICIMEX - MODERNIA TUHOLAISTORJUNTAA Kumppanisi tuholaistorjunnassa valtakunnallisesti vahvalla ammattitaidolla. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät Anticimexin palveluperiaatteissa. Tuotamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Mahdollistamme paremman palvelutason omaksumalla uusimman ja innovatiivisimman teknologian. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme. Vali...
   https://www.anticimex.fi/
   Puhelin: 09 4245 7638
  • Pressi C | Kerros: 1
   Compass Group Finland Oy
   Compass Group on maailman johtava ruoka- ja monipalveluyhtiö. Tarjoamme Pohjoismaissa yli 750 000 ateriaa yli 13 000 compassilaisen voimin päivässä yli 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Virossa. Suomessa toimintaamme kuuluu n. 550 ravintolaa ja 75 puhtauspalvelukohdetta. Suomessa meitä iloisia compassilaisia on noin 3300.
   https://www.compass-group.fi/
   Puhelin: 010 729 6200
   Sähköposti: myynti@compass-group.fi
  • Pressi B | Kerros: 3
   Emerson Process Management Oy
   Emerson Process Management Oy on osa maailman johtavaa prosessiautomaation laitteiden ja palvelujen toimittajaa Emerson Process Managementia.
   https://www.emerson.com/fi-fi
   Puhelin: +358 0 201 111 200
   Sähköposti: pekka.heikura@emerson.com
  • Pressi C | Kerros: 1, 3
   Finn-ID Oy
   Palvelulupauksenamme on puolittaa asiakkaidemme turha työ nerokkailla digitaalisilla ratkaisuilla ja tuottaa sitä kautta heille sujuvampi ja iloisempi arki sekä entistä tyytyväisemmät asiakkaat. Kokemuksemme auttaa sinua onnistumaan!
   https://www.finn-id.fi/
   Puhelin: 09 351 011
   Sähköposti: myynti@finn-id.fi
  • Pressi C | Kerros:
   Otis Oy
   Otis on maailman johtava hissien ja liukuportaiden valmistaja, asentaja ja huoltaja. Kuljetamme kahta miljardia ihmistä päivittäin ja ylläpidämme yli kahta miljoonaa yksikköä ympäri maailman, joten valikoimamme lyö laudalta kaikki muut kilpailijat. Otisin tuotteita löytyy monista maailman tunnetuimmista rakennuksista sekä vilkkaimmista matkustuskeskuksista ja kauppapaikoista. Olemme kaikkialla, missä ihmiset liikkuvat.
   https://www.otis.com/fi/fi
   Puhelin: +358 (0)204 8681
   Sähköposti: asiakaspalvelu.fi@otis.com
  • Pressi C | Kerros: 3
   STC-Trading Oy
   Nopea ja luotettava ammattityökalujen maahantuoja. Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita tunnetuilta brändeiltä.
   https://stc.fi/
   Puhelin: 09 682 4180
   Sähköposti: info@stc.fi
  • Kehämylly | Kerros: 4
   Siteco GmbH, Finnish Branch
   SITECO stands for outstanding lighting technology and lighting solutions – designed and engineered in Germany.
   https://www.siteco.com/
   Sähköposti: contact-fi@siteco.com
  • Kehämylly | Kerros: 4
   Arannatek Oy
   Arannatek on yksityinen, suomalainen, hydrauliikka- ja varaosakauppaan erikoistunut yritys.
   https://aranna.fi/fi/
   Puhelin: +358 9 8492 810
   Sähköposti: etunimi.sukunimi@aranna.fi
  • Kehämylly | Kerros: 1
   Beijer Oy
   Beijer Oy on keskittynyt teollisuuden tekniseen maahantuontiin.
   https://beijers.fi/
   Puhelin: 09-615 20 550
   Sähköposti: info@beijers.fi
  • Kehämylly | Kerros: 1
   Antell Oy
   Antell Kehämylly Vantaankoskella tarjoaa sinulle maukasta ja ravitsevaa itte tehtyä lounasta sekä aamiaista. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket.
   https://www.antell.fi/
   Puhelin: 020 770 2228
   Sähköposti: antell.kehamylly@antell.fi
  • Pressi B | Kerros: 1,2
   Securitas Technology Oy
   Securitas Technology on maailman johtava turvallisuus- ja terveysratkaisujen ja -palvelujen toimittaja. Meitä ohjaa joka päivä tavoitteemme rakentaa turvallisempia, terveellisempiä ja tehokkaampia ympäristöjä kaikille.
   https://www.securitastechnology.com/fi/
   Puhelin: 020 302 001
   Sähköposti: tekniikka.asiakaspalvelu@securitas.com
  • 1.NOR | Kerros: 1
   A & O International Oy
  • C4-3 | Kerros: 4
   Anticimex Oy
   Anticimex on Suomen suurin tuholaistorjunta-alan palveluntarjoaja. Tarjoamme sekä yrityksille että kuluttajille johtavia tuhoeläinhallinnan, rakennetun ympäristön ja elintarviketurvallisuuden palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön – jokaisen asiakkaan toimintaympäristön erikseen huomioon ottaen.
   https://www.anticimex.fi/
   Puhelin: 0207 495 706
  • C2-4 | Kerros: 2
   Saimaa Group Oy
   Palvelemme paikallisesti, mutta suuren konsernin osaamisella. Digitaalisilla ratkaisuilla tarjoamme asiakkaillemme ajantasaisen tilannekuvan työmaalta. Jatkuvan seurannan ansiosta toiminta on tehokasta, aikataulut tarkkoja ja työ turvallista. Räätälöimme sopimukset joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.
   https://saimaagroup.fi/
  • 2.18 | Kerros: 2
   FrauMake Oy
   Puhelin: +358 40 754 9873
  • 2.11 | Kerros: 2
   Nav Marine Electronics Oy
   https://www.navico.com/