Vantaankosken

Business Park

Kehämylly

Inspiroivaa liiketilaa, erinomaisella sijainnilla

KEHÄMYLLYSSÄ nykytyön vaatimukset kohtaavat vuosisataiset perinteet. 

KEHÄMYLLY on näyttävä toimistotalojen ja liiketilan kokonaisuus Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän risteyksessä. 

Upea business park Kehämylly sijaitsee esihistoriallisella, entisen Myllymäen kylän alueella. Kuninkaantien maisemissa voit nauttia nykyaikaisten liiketilojen toimivuudesta. Kattava toimistopalveluvalikoima takaa huolettoman keskittymisen ydinbisnekseesi.

Kehämyllyssä takaat näkyvyytesi ohikiitävien liikennevirtojen ansiosta. Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän risteyksessä, lentokentän välittömässä läheisyydessä olet erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Alueen painoarvo nousee tulevaisuudessa entisestään Kehäradan ja suunnitteilla olevan Kivistön liikealueen myötä.

Osoite

Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa

Valmistumisvuosi

2008

Tilatyyppi

Näyttävä toimistotalojen ja liiketilan kokonaisuus. Avaraa ja tyylikästä toimistotilaa noin 11 000 m² ja liiketilaa noin 1 500 m².

Palvelut

Viihtyvyyttä parantava talotekniikka ja huippunopeat tietoliikenneyhteydet, neuvottelutilat ja kokouspalvelut, vastaanottopalvelut, postitus-, tulostus- ja kopiointipalvelut, puhelinpalvelut, sihteeripalvelut, IT-tuki, erinomaiset pysäköintitilat, siivouspalvelu.

Paikkakunta

Vantaa

Näyttävät toimitilat, joustavilla tilaratkaisuilla

Kehämyllyssä on toimistotilaa noin 11 000 m² ja liiketilaa noin 1 500 m². Liiketila voidaan tarvittaessa jakaa useamman käyttäjän tarpeisiin. Toimistotilaa on tarjolla joustavasti: aina 10 m²:stä koko kerroksen käsittäviin ratkaisuihin, jopa 2 700 m² samaan tasoon.

Upean Kehämyllyn tilat houkuttelevat avaruudellaan ja tyylikkyydellään. Osittain lasiseinäisissä tiloissa on jäähdyttävä ilmastointi ja tavallista suurempi huonekorkeus luo tilan tuntua.

Business Park Kehämyllyyn pääset kätevästi myös omalla autolla, jonka voit huoletta pysäköidä lämpimään pysäköintihalliin tai pihalla olevalle parkkipaikalle. Molemmissa on tilaa n. 150 autolle ja pysäköintihallista on suora hissiyhteys toimistokerroksiin.

Monipuoliset palvelut liiketoimintasi tueksi

 Viihtyvyyttä parantava talotekniikka ja huippunopeat tietoliikenneyhteydet nostavat työtehon huippuunsa. Voit keskittyä rauhassa ydinbisnekseesi hyödyntämällä monipuolista ja tarpeisiisi räätälöitävää toimistopalveluvalikoimaa.

Ravintola Antell Kehämylly

Kehämyllyssä työskentelevät ja vierailevat pääsevät nauttimaan ravintola Antell Kehämyllyn tarjonnasta!

Joustavia tapoja työskennellä

Vuokraa toimistotila, varaa työpöytä, verkostoidu! Tee töitä tuottavasti valoisissa ja avarissa tiloissa, joissa on korkeat katot, pirteät sisustukset ja tyylikkäät kalusteet. Nappaa kahvia ja purtavaa mukaasi rakennuksessa olevasta kahvilasta ja rentoudu ulkoterassilla.

Kehämylly

Helppo tulla, huoleton olla

Kehämyllyn erinomainen sijainti Hämeenlinnan väylän ja Kehä III:n risteysalueella sekä kohteen hyvät palvelut ja laajat pysäköintimahdollisuudet takaavat huolettoman keskittymisen ydinbisnekseesi.

Oikealla sijainnilla sujuvampaa arkea

Täällä sijoitut juuri oikein, olit sitten liikkeellä omalla autolla, julkisilla tai pyöräillen, Vantaankoski on nappivalinta uusille toimitiloillesi.

100 m

bussipysäkille

300

parkkipaikkaa (hallissa & pihalla)

1 km

junalle

Ajankohtaista

Tallbergilla tapahtuu

Joulukuusimyynti käynnistyy 10.12.

Havunen myy laadukkaita, suomalaisia metsäkuusia osoitteessa Sinimäentie 6 C. Tule valitsemaan oma joulukuusesi! Kuusimyynnin aukioloajat: SU 10.12. klo 12.00-18.00MA 11.12.

Kumppanietu

Vastuullisuus on toimistokalustamisen arkea!

OffiStorelta löydät ratkaisut toimiston kalustamiseen niin käytetyllä hyväkuntoisella ja kuntoluokitellulla kalusteella, kuin myös uudella laadukkaalla kalusteella. Laadukkaan suunnittelupalvelumme, sekä ammattitaitoisen henkilöstömme avulla löydämme varmasti sopivan ratkaisun kohteeseen, kuin kohteeseen. Ota rohkeasti yhteyttä niin autamme mielellämme!

Uusitut kokoustilat varattavissa

Uusitut neuvottelutilat Kehämyllyn aulassa ovat valmistuneet. Varaa tyylikäs  kokoustila Kehämyllyn vastaanotosta: Vantaa.Kehamylly@regus.com tai Aleksandra Akinremi, p. 050 469 7805.

Ravintola Antell Kehämylly avautuu tammikuussa

Iloisia uutisia: Kehämyllyssä työskentelevät ja vierailevat pääsevät nauttimaan tammikuussa avaavan ravintola Antell Kehämyllyn tarjonnasta!

Rakennustyö käynnissä: lisää sähköautojen latauspisteitä Kehämyllyyn.

Rakennamme lisää sähköautojen latausasemia Kehämyllyn parkkihalliin. Parkkihallin pysäköintipaikkojen käytössä on rajoituksia rakennustyön aikana, lue lisää rajoituksista alla olevasta tiedotteesta.

Kehämyllyn kiinteistöön asennetaan aurinkopaneelit.

Kehämyllyn kiinteistön aurinkopaneelien asennustyöt ovat käynnissä. Lue lisää aurinkosähköjärjestelmän rakentamisen aikataulusta linkistä avautuvasta tiedotteesta.

Lämmitämme ilmastoystävällisesti.

 Käytämme Kehämyllyn kiinteistössä ilmastoystävällistä uusiolämpöä.

Yhteystiedot

KOY VANTAAN KEHÄMYLLY

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tilojen vuokraus ja hallinto

Jouni Nylund

Uusien ja nykyisten tilojen vuokrasopimusasiat ja hallinto

puh. 0400 308 442

jouni.nylund@tallberg.fi

Vuokralaskutus

Paula Vedenoja

Vuokrahallinnon asiantuntija

puh. 050 305 9705

arkisin klo 9.00- 15.00

paula.vedenoja@tallberg.fi

Tekninen isännöinti

Ami Björk

Kiinteistön ylläpidon palvelutuotannon valvonta
ja sopimusasiat, rakennuttaminen, muut kiinteistöön liittyvät asiat

Kiinteistöhuolto, sisätilat

Coor Service Management Oy

Atte Villikka

Sisätilojen huolto- ja tarkistuspyynnöt (24/7h)

puh. 010 622 5888

Kiinteistöhuolto, ulkoalueet

PHM Liikekiinteistöt Oy

Ulkotilojen huolto- ja tarkistuspyynnöt (24/7h)

puh. 020 749 80 60

Tietopankki vuokralaiselle

Meille on tärkeää, että tilamme edistävät asiakkaidemme liiketoimintaa. Vuokralaisen tietopankki on tarkoitettu apuvälineeksi ja asioinnin helpottamiseksi kauttamme uuden toimitilan vuokranneille. Löydät tältä sivulta ajantasaiset ja kiinteistökohtaiset tiedot

Huoltokutsu

Huoltokutsulinkki vie sinut suoraan Granlund Managerin lomakkeelle, josta voit tehdä huoltokutsun.

Jätehuoltoinfo

Jätteiden lajitteluun liittyvät tiedot löytyvät tästä.

Vuokrasopimuksen sopimusehdot

Vuokrauksessa noudatamme yleisiä vuokrasopimusehtoja.

Kun tulet vuokralaiseksi

Kun tulet Tallbergille vuokralaiseksi, muista seuraavat käytännön toimenpiteet kuten vakuus, avaimet, vuokrauskohteen hallinnan luovutus ja vuokralaskutus jotka on avattu tästä.

Avaimet

Muistathan nämä asiat avainten ja kulkutunnisteiden luovutuksesta.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHAlla, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja palveluehtoja sovelletaan.