Vantaankosken

Uutistie 3

Pressi B

Vastuullisesti mutta viihtyen – Pressissä onnistut

Pressi Smart Premises muodostuu kolmesta yhtenäisestä kiinteistöstä, joista ensimmäinen C-talo valmistui keväällä 2019. B-talon rakentaminen on aloitettu ja se valmistuu syksyllä 2022. Valmistuvan B-rakennuksen vuokrattavat tilat ovat laajuudeltaan noin 5 200 m2.

Pressi B:n suunnittelussa ja toteutuksessa käytetään energiaa säästäviä innovaatioita, kuten energiakentäksi räätälöityä maalämpöjärjestelmää. Tilat rakennetaan täyttämään LEED Gold -tason ympäristösertifikaatin laatukriteerit, jotka on kehitetty viitekehykseksi ja mittaristoksi uuden sukupolven ekorakennuksille.

Pressi  tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen mahdollisuuden vuokrata vastuulliset toimitilat.

Osoite

Uutistie 3 B, Vantaa

Valmistumisvuosi

Valmistuu vuoden 2022 loppupuolella

Tila

Näyttävä toimistotalojen ja liiketilan kokonaisuus. Vuokrattava pinta-ala: 5200 htm², kokonaispinta-ala: 6000 m².

Tietoliikenne

Rakennukseen asennetaan yleiskaapelointi- järjestelmä WLAN-, puhelin- ja atk-laitteistoja varten. Yleiskaapelointi toteutetaan CAT6-kategorian mukaisesti.

Palvelut

Lounasravintola, runsaasti pysäköintipaikkoja (myös sähköautoille), pyöräparkki, suihku- ja pukeutumistilat, sähköinen ilmoittautumisjärjestelmä.

Paikkakunta

Vantaa

Tulevaisuuden toimitilat Vantaalla

Pressi Smart Premises -kokonaisuus muodostuu kolmesta viisikerroksisesta toimistorakennuksesta. Vuonna 2022 valmistuvan B-rakennuksen vuokrattavat tilat ovat laajuudeltaan noin 5 200 m2. Kohde sijaitsee nopeasti kehittyvällä Vantaankosken alueella logistisesti erinomaisesti Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varressa lähellä lentokenttää. Pressi B on aitiopaikka yrityksellesi sekä näkyvyyden, että työntekijöiden ja vieraiden liikkumisen kannalta.

Vastuullisesti mutta viihtyen – Pressissä onnistut!

Toimivat palvelut takaavat sujuvan arjen

Uusi, viihtyvyyttä parantava talotekniikka ja huippunopeat tietoliikenneyhteydet nostavat työtehon huippuunsa. Voit keskittyä rauhassa ydinbisnekseesi hyödyntämällä monipuolista ja tarpeisiisi räätälöitävää toimistopalveluvalikoimaa.

Food&Co

 Food&Co -ravintolassa hyvä ruoka, palvelu ja viihtyisä miljöö tarjoavat miellyttäviä ruokahetkiä. Ravintola tarjoilee maukkaan ja terveellisen aamiaisen, lounaan ja välipalat sekä kotiin ostettavaa ruokaa, leipää ja leivonnaisia. 

Auton sähkölataus

Ladattavien henkilöautojen määrä on voimakkaassa kasvussa ja jokaisella latauspisteellä on vaikutusta sähköautoilun kehittymiseen. Haluamme vastuullisena kiinteistönomistajana ja -kehittäjänä investoida entistä puhtaampaan tulevaisuuteen. 

Pressi B

Helppo tulla, huoleton olla

Pressi B sijaitsee aitiopaikalla, logistisesti erinomaisesti Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varressa, lähellä lentokenttää. Pressissä voit huoletta keskittyä ydinbisnekseesi.

Oikealla sijainnilla sujuvampaa arkea

Täällä sijoitut juuri oikein, olit sitten liikkeellä omalla autolla, julkisilla tai pyöräillen, Vantaankoski on nappivalinta uusille toimitiloillesi.

100 m

bussipysäkille

120

parkkipaikkaa

20 min

junalle

Ajankohtaista

Tallbergilla tapahtuu

Asiantuntijan näkemys työsuhdepyöräilystä – veroetu vauhdittaa työsuhdepyöräilyä

Pyöräliiton ennakkoarvion mukaan työsuhdepyörä on tämän vuoden lopulla jo 80 000 suomalaisella työntekijällä. Yli puolet myydyistä sähköpyöristä hankitaan työsuhdepyöränä. Pyöräkauppiaat iloitsevatkin

Kumppanietu

Vastuullisuus on toimistokalustamisen arkea!

OffiStorelta löydät ratkaisut toimiston kalustamiseen niin käytetyllä hyväkuntoisella ja kuntoluokitellulla kalusteella, kuin myös uudella laadukkaalla kalusteella. Laadukkaan suunnittelupalvelumme, sekä ammattitaitoisen henkilöstömme avulla löydämme varmasti sopivan ratkaisun kohteeseen, kuin kohteeseen. Ota rohkeasti yhteyttä niin autamme mielellämme!

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Vuokrasopimusasiat

Kari Oja

Kiinteistöpäällikkö

puh. 040 825 6653

kari.oja@tallberg.fi

Vuokralaskutus

Paula Vedenoja

Vuokrahallinnon asiantuntija

puh. 050 305 9705

arkisin klo 9.00- 15.00

paula.vedenoja@tallberg.fi

Tekninen isännöinti

Ami Björk

Tekninen isännöitsijä

Kiinteistöhuolto, sisätilat

Coor Service Management Oy

Sisätilojen huolto- ja tarkistuspyynnöt (24/7h)

puh. 010 622 5888

Kiinteistöhuolto, ulkoalueet

Rata- ja Talohuolto RTH Oy

Ulkotilojen huolto- ja tarkistuspyynnöt (24/7h)

puh. 09 726 0470

Tietopankki vuokralaiselle

Meille on tärkeää, että tilamme edistävät asiakkaidemme liiketoimintaa. Vuokralaisen tietopankki on tarkoitettu apuvälineeksi ja asioinnin helpottamiseksi kauttamme uuden toimitilan vuokranneille. Löydät tältä sivulta ajantasaiset ja kiinteistökohtaiset tiedot

Huoltokutsu

Huoltokutsulinkki vie sinut suoraan Granlund Managerin lomakkeelle, josta voit tehdä huoltokutsun.

Jätehuoltoinfo

Jätteiden lajitteluun liittyvät tiedot löytyvät tästä.

Pelastussuunnitelma

Smart Premises kiinteistöihin laadittu pelastussuunnitelma löytyy tästä.

Energiatodistus

Mittaamme kohteidemme energiatehokkuutta. Smart Premises kiinteistöjen energiatodistus löytyy tästä.

Kun tulet vuokralaiseksi

Kun tulet Tallbergille vuokralaiseksi, muista seuraavat käytännön toimenpiteet kuten vakuus, avaimet, vuokrauskohteen hallinnan luovutus ja vuokralaskutus jotka on avattu tästä.

Avaimet

Muistathan nämä asiat avainten ja kulkutunnisteiden luovutuksesta.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHAlla, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja palveluehtoja sovelletaan.