Vantaankosken

Uutistie 3

Pressi C

Tulevaisuuden vastuulliset toimitilat Vantaalla

Pressissä tarjoaa käyttäjälleen kaiken oleellisen lounasravintolasta alkaen ja tilat rakennetaan ja suunnitellaan käyttäjälähtöisesti ammattilaisten toimesta sinun yrityksesi päivittäiseen toimintaan sopiviksi.

Pressi C sijaitsee erinomaisella paikalla Hämeenlinnanväylän varrella, lähellä Kehä III:n liittymää. Vantaankosken juna-aseman läheisyys mahdollistaa helpon liikkumisen Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle. Suurten teiden risteyksessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella on aitiopaikka yrityksellesi sekä näkyvyyden, että työntekijöiden ja vieraiden liikkumisen kannalta.

Pressissä vuokralaisen on helppo viihtyä. Kohteessa on oma lounasravintola ja runsaasti pysäköintipaikkoja, myös sähköautoille. Lisäksi kiinteistöstä löytyy pyöräparkki sekä maksuttomat suihku- ja pukeutumistilat työmatkapyöräilijöille. Vuokralaisia palvelee myös sähköinen ilmoittautumisjärjestelmä, jonka avulla isäntä tai emäntä saa viestin kiinteistölle saapuneesta vieraasta.

Pressi  tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen mahdollisuuden vuokrata vastuulliset toimitilat.

Osoite

Uutistie 3 C, Vantaa

Valmistumisvuosi

2019

Tietoliikenne

Rakennuksessa yleiskaapelointi- järjestelmä WLAN-, puhelin- ja atk-laitteistoja varten. Yleiskaapelointi toteutetaan CAT6-kategorian mukaisesti.

Tilatyyppi

Näyttävä toimistotalojen ja liiketilan kokonaisuus. Toimisto-, varasto- ja tuotantotiloja 5 000 M².

Palvelut

Lounasravintola, runsaasti pysäköintipaikkoja (myös sähköautoille), pyöräparkki, sähköinen ilmoittautumisjärjestelmä.

Paikkakunta

Vantaa

Vastuullisesti mutta viihtyen – Pressi C

Toimitilat Pressissä merkitsevät työntekijöille sujuvampaa arkea. Pääkaupunkiseudun pahimmat ruuhkasumput jäävät kauas Kehä I:n sisäpuolelle, ja pääväylät kulkevat aivan vierestä: lentokentälle ehtii 10 minuutissa ja Tampereelle ajaa reilussa tunnissa. Kun päivittäiseen kulkemiseen ja siirtymisiin ei kulu turhaa aikaa, säästyy kullanarvoisia hetkiä esimerkiksi kotona perheen kanssa vietettäväksi.

Pressi näyttää ulkoisesti tavanomaiselta toimistorakennukselta. Parkkialueen alle kätkeytyy kuitenkin yksi uusi innovaatio, maalämpöä siirtävä energiaväylä, jolla pienennämme ympäristörasituksen lisäksi ylläpitokustannuksia. Pressi Smart Premises tarjoaakin yrityksellesi entistä helpomman, mukavamman ja vastuullisemman vaihtoehdon.

Toimivat palvelut takaavat sujuvan arjen

Uusi, viihtyvyyttä parantava talotekniikka ja huippunopeat tietoliikenneyhteydet nostavat työtehon huippuunsa. Voit keskittyä rauhassa ydinbisnekseesi hyödyntämällä monipuolista ja tarpeisiisi räätälöitävää toimistopalveluvalikoimaa.

Food&Co

 Food&Co -ravintolassa hyvä ruoka, palvelu ja viihtyisä miljöö tarjoavat miellyttäviä ruokahetkiä. Ravintola tarjoilee maukkaan ja terveellisen aamiaisen, lounaan ja välipalat sekä kotiin ostettavaa ruokaa, leipää ja leivonnaisia. 

Auton sähkölataus

Ladattavien henkilöautojen määrä on voimakkaassa kasvussa ja jokaisella latauspisteellä on vaikutusta sähköautoilun kehittymiseen. Haluamme vastuullisena kiinteistönomistajana ja -kehittäjänä investoida entistä puhtaampaan tulevaisuuteen. 

Pressi C

Helppo tulla, huoleton olla

Smart Premises sijaitsee aitiopaikalla, logistisesti erinomaisesti Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän varressa, lähellä lentokenttää. Pressissä voit huoletta keskittyä ydinbisnekseesi.

Oikealla sijainnilla sujuvampaa arkea.

Täällä sijoitut juuri oikein, olit sitten liikkeellä omalla autolla, julkisilla tai pyöräillen, Vantaankoski on nappivalinta uusille toimitiloillesi.

100 m

bussipysäkille

120

parkkipaikkaa

20 min

junalle

Ajankohtaista

Tallbergilla tapahtuu

Tallbergin huikeat tulokset: Tyytyväinen henkilöstö on timantinkova kilpailuetu

Tallberg on jälleen kerran todistanut, että tyytyväinen ja hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja kilpailuetu. Vuosittain toteutettava Työeläkeyhtiö Elon

Kumppanietu

Yksilöllistä hiusmuotoilua sekä kauneudenhoitoalan erikoispalveluja.

GLEAM Hair & Beauty tarjoaa trendikästä ja yksilöllistä hiusmuotoilua sekä kauneudenhoitoalan erikoispalveluja ammattitaidolla. Tarjoamme Kappelikuja 6:n yrityksille ja henkilöstölle -10% edun kaikista palveluistamme. Kotisivut: https://www.gleam.fi/ Instagram: https://www.instagram.com/gleamhairbeauty/

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Vuokrasopimusasiat

Kari Oja

Kiinteistöpäällikkö

Vuokralaskutus

Sandra Samáneh

Vuokrahallinnon asiantuntija

arkisin klo 9.00- 15.00

Tekninen kiinteistöpäällikkö

Kiinteistöhuolto, sisätilat

Coor Service Management Oy

Sisätilojen huolto- ja tarkistuspyynnöt (24/7h)

Kiinteistöhuolto, ulkotilat

PHM Liikekiinteistöt Oy

Ulkotilojen huolto- ja tarkistuspyynnöt (24/7h)

Siivouspalvelu

Me Puhdas Groupilla huolehdimme yrityksesi toimitilojen puhtaudesta huippuammattilaisten voimin. Kysy tarjous palveluistamme!

Siivoamme sinunkin toimitilasi huippuammattilaisten voimin. Haluamme huolehtia puhtaudesta niin, että asiakkaamme voivat rauhassa keskittyä omaan toimintaansa. Kysy tarjous toimitilojesi siivouspalveluista!

Kiinteistön puhtaanapitoon liittyvät havainnot:

Asiakaspalvelu:

info@realclean.fi

p. 010 420 1092 (ma-pe 9-16)

Tietopankki vuokralaiselle

Meille on tärkeää, että tilamme edistävät asiakkaidemme liiketoimintaa. Vuokralaisen tietopankki on tarkoitettu apuvälineeksi ja asioinnin helpottamiseksi kauttamme uuden toimitilan vuokranneille. Löydät tältä sivulta ajantasaiset ja kiinteistökohtaiset tiedot

Huoltokutsu

Huoltokutsulinkki vie sinut suoraan Granlund Managerin lomakkeelle, josta voit tehdä huoltokutsun.

Jätehuoltoinfo

Jätteiden lajitteluun liittyvät tiedot löytyvät tästä.

Pelastussuunnitelma

Pressi C kiinteistöön laadittu pelastussuunnitelma löytyy tästä.

Energiatodistus

Mittaamme kohteidemme energiatehokkuutta. Pressi C kiinteistön energiatodistus löytyy tästä.

Kun tulet vuokralaiseksi

Kun tulet Tallbergille vuokralaiseksi, muista seuraavat käytännön toimenpiteet kuten vakuus, avaimet, vuokrauskohteen hallinnan luovutus ja vuokralaskutus jotka on avattu tästä.

Avaimet

Muistathan nämä asiat avainten ja kulkutunnisteiden luovutuksesta.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHAlla, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja palveluehtoja sovelletaan.